DOLAR 32.38 ₺
EURO 34.72 ₺
STERLIN 40.38 ₺
ALTIN 2,395.52 ₺
BTC 57,702.59 $
ETH 2,939.18 $
BİST 10,163.36

Anadolu Efes EuroLeague'deki Play-Off'un En Kritik Maçı İçin Hazır

Spor 7
Yayınlama: 16 Nisan 2024 Salı 10:26 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Tansel Balcı

EuroLeague’de nefesler tutulurken, Anadolu Efes temsilcisi sezonun en kritik maçına çıkıyor. Sinan Erdem'de Virtus Bologna'yı ağırlayacak olan Anadolu Efes, Play-In ilk maçı için hazır. Anadolu Efes'in bu maçı kazanması halinde Play-Off'a kalacak son 2 takımdan biri olması bekleniyor.

Anadolu Efes EuroLeague'deki Play-Off'un En Kritik Maçı İçin Hazır

EuroLeague'de heyecan dorukta! Anadolu Efes, sezonun en kritik maçında Virtus Bologna ile karşılaşacak. Play-Off'a kalacak son 2 takımdan biri olmaya hazırlanan Anadolu Efes'in başarısı merakla bekleniyor. Basketbol tutkunları Sinan Erdem'de nefeslerini tuttu!

EuroLeague’de Play-Off’lar için nefesler tutulurken, temsilcimiz Anadolu Efes EuroLeague’de sezonun en kritik maçında Sinan Erdem’de Virtus Bologna’yı ağırlıyor. Play-In ilk maçı Anadolu Efes – Virtus Bologna bugün saat 21:00’de.

İSTANBUL (İGFA) - EuroLeague’de Play-Off’lar için heyecan dorukta! Play-Off’a kalacak son 2 takım hangisi olacak? Temsilcimiz Anadolu Efes Play-In ilk maçında evinde Bologna’yı ağırlıyor.

Son yılların en rekabetçi sezonlarından birinin yaşandığı EuroLeague’de normal sezonun sona ermesi ile Play-Off bileti alan 6 takım kesinleşti. Ligi 7-10. sıralamalarında bitiren 4 takım ise Play-In maçlarına çıkarak son 8’e kalmaya çalışacak. Temsilcimiz Anadolu Efes Play-Off’a kalırsa rakibi normal sezonu lider bitiren Real Madrid olacak.

Anadolu Efes’in Bologna'yı geçmesi halinde, Maccabi Tel Aviv – Baskonia maçının kaybedeniyle final maçına çıkarak Play-Off bileti almaya çalışacak.

19 Nisan Cuma günü oynanacak olan final maçı da S Sport Plus'tan canlı yayınlanacak.

İŞTE NBA’DE PLAY-IN PROGRAMI:

  •     Lakers – Pelicans 17 Nisan Çarşamba 02:30
  •     Warriors – Kings 17 Nisan Çarşamba 05:00
  •     Heat – 76ers 18 Nisan Perşembe 02:30
  •     Hawks – Bulls 18 Nisan Perşembe 04:30

EuroLeague'de zirve mücadelesi kızışıyor! Anadolu Efes, Virtus Bologna karşısında Play-Off yolunda kritik bir adım atacak. Normal sezonu lider tamamlayan Real Madrid'i rakip olarak gözüne kestiren Anadolu Efes, hayranlarını heyecanlandırdı. Basketbolseverler, Sinan Erdem'de gerçekleşecek bu mücadeleyi kaçırmak istemiyor. Ayrıca, NBA'de de Play-In programı büyük ilgi görüyor. Nefes kesen karşılaşmalar ve heyecan dolu anlar spor tutkunlarını ekran başına kilitleyecek.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
akülü vidalama