Hollywood her dönemde güzel filmler ve büyük yıldızlar çıkarmıştır. Ancak bazıları vardır ki hem filmlerin hem dönemlerin üstüne güzellikleri ile çıkmışlardır. Sizin için en çekici ünlüleri listeledik.

Scarlett Johansson - Black Widow, 2021

Natasha Romanoff, diğer adıyla Black Widow geçmişiyle bağlantılı tehlikeli bir komplo ortaya çıktığında mazisinin daha karanlık kısımlarıyla yüzleşir. Natasha, onu yok etmek için hiçbir engel tanımayan bir güçten kaçarken, bir Avenger olmadan çok önce yaşadığı casusluk geçmişi ve yokluğunda yitip giden ilişkileri ile yüzleşmek zorunda kalır.

Julia Roberts - Pretty Woman, 1990

Zengin ve yakışıklı iş insanı Edward etrafındaki kadınlardan ve hayatının tekdüzeliğinden çok sıkıldığı bir anda New York caddelerinde güzel Vivian ile tanışır. Beraber geçirdikleri büyülü bir geceden sonra aralarında bir anlaşma yaparlar. Bir hafta boyunca sevgili olacaklar ama bu haftanın sonunda herkes yoluna devam edecektir. Vivian geceleri tekrar yol kenarlarına, Edward da elit yaşamına.

Jennifer Connelly - Career Opportunities, 1991

Tuhaf bir olay sonucunda birbiri ile tanışan kasabanın en zengin ailesinin kızı ile bir marketin hizmetlisi birlikte Los Angeles'a kaçmaya karar verirler.

Sarah Michelle Gellar - Cruel Intentions, 1999

Kathryn Merteuil ve Sebastian Valmont, çok zengin ve kötü niyetli iki üvey kardeştir. Kolayca baştan çıkardığı kızlardan sıkılan Sebastian, kendine son bir hedef bulur: Okul müdürünün güzel ve bakire kızı Anette Hargrove.

Amanda Seyfried - Chloe, 2009

Catherine çapkın kocası David'in bir ilişkisi olduğundan şüphelenince, onu test etmek için genç ve pahalı fahişe Chloe'yi tutar. Ancak üçü arasındaki ilişki bir saplantıya dönüşür ve kimin kime aşık olduğu gittikçe belirsiz hale gelir.

Margot Robbie - The Wolf of Wall Street, 2013

Jordan Belfort, agresif ve etkili satış taktikleri kullanarak kendi aracılık firması Stratton Oakmont'ı kurar ve büyük başarılar elde eder. Ancak işinde uyguladığı etik dışı ve yasa dışı yöntemler, sürekli partiler ve uyuşturucu kullanımıyla birleşince, Belfort'un hayatı giderek kontrolden çıkar.

Laura Harring - Mulholland Drive, 2001

Betty Elms, ünlü bir oyuncu olabilmek umuduyla geldiği Los Angeles'ta Kanada’ya taşınmaya karar veren teyzesinin yaşadığı apartman dairesine taşınır. Daireye yerleşmek için geldiğinde bir trafik kazası geçiren ve hafızasını kaybettiği için orada saklanan Rita'yı bulur. Betty kendisi ile ilgili her şeyi unutmuş bu kadına yardım etmeye karar verir. Bilinç ve bilinçaltı birbirlerine karışır.

Megan Fox - Jennifer’s Body, 2009

Lise öğrencisi ve amigo kaptanı Jennifer, şeytani bir ruh taşımakta ve okulundaki erkekleri vahşice katletmektedir. Yakın arkadaşı Needy, Jennifer’ın içinde bir şeytan barındığını öğrendiğinde arkadaşını ve çevresini kurtarmaya çalışır.

Salma Hayek - From Dusk Till Dawn, 1996

Banka soyguncusu Seth, kardeşi Richard Richie Gecko ile arkalarında birkaç ölü bırakarak bir banka soyarlar ve Meksika'ya kaçmaya çalışırlarken karşılarına eski papaz Jacob Fuller ve ailesi çıkar.

Monica Bellucci - Malena, 2000

Uluslar arasındaki siyasi çıkmaz dünyayı büyük bir savaşa sürüklemektedir. Bu dünyada gençliğini yakalamaya çalışan bir çocuk, kasabaya gelen genç ve güzel bir kadın olan Malena'nın etkisi altında kalır.

Natalie Portman - Closer, 2004

Günümüz Londra'sında birbirine yabancı iki çiftten birindeki adamın, diğer çiftteki kadınla tanışmasıyla tesadüfler arka arkaya gelmeye başlar. Birbirlerine duydukları anlık hisler, aldatmaları beraberinde getirir.

Grace Kelly - Rear Window, 1954

Fotoğrafçı Jeff, geçirdiği kaza sonucunda bacağını kırar. New York’taki apartman dairesinde zorunlu tatili sırasında arka penceresinden komşularını dürbünle seyrederek zaman geçirmektedir. Jeff, yine bir seyri sırasında komşusunun, karısını öldürdüğünden şüphelenir. Olayı araştırmaları için fotomodel sevgilisi Lisa Carol Fremont ve hasta bakıcısı Stella’dan yardım ister.

Ana de Armas - No Time to Die, 2021

James Bond aktif hizmetten ayrılmıştır ama yaşadığı huzur kısa ömürlü olacaktır. Çünkü CIA'den eski bir arkadaşı olan Felix Leiter ortaya çıkarak yardım isteyecek ve Bond'u tehlikeli yeni teknolojilerle donanmış gizemli bir kötü adamın izini sürmeye ikna edecektir.

Angelina Jolie - Mr. and Mrs. Smith, 2005

John ve Jane Smith, renksiz bir evlilik süren sıradan bir şehirli çifttir. Ama her ikisi de diğerinin öğrenmek için cinayet işleyebileceği bir sır gizlemektedir.

Neve Campbell - Wild Things, 1998

17 yaşındaki Kelly Van Ryan'ın yakışıklı rehber öğretmen Sam Lombardo'ya karşı hisleri basit bir hoşlanmanın çok ötesindedir. Ve onu yatağa atabilmek için her türlü yola başvurmaktadır.

Cameron Diaz - The Mask, 1994

Stanley Ipkiss, iyi yürekli bir banka memurudur. Bir gün bulduğu antika bir maskeyi takar ve inanılmaz güçlere sahip bir yaratığa dönüşür. Halk arasında Maske diye tanınan kahramanımız, yanlışlıkla Dorian Tyrel adlı bir mafya liderinin hedefi haline gelir.

Michelle Pfeiffer - Scarface, 1983

Tony Montana Miami'ye gidip uyuşturucu lordu Robert Loggia'nın emrinde çalışmaya başlar. Montana'nın hırsı ve öfkesi basamakları hızla tırmanıp büyük bir suç şebekesinin başı olmasını sağlar.