DOLAR 32.35 ₺
EURO 34.76 ₺
STERLIN 40.40 ₺
ALTIN 2,392.50 ₺
BTC 58,993.93 $
ETH 2,964.84 $
BİST 10,251.01

Ali Jale ve Miçotakis Buluşması: Turizmci Ali Jale'ye Midilli Limanında Tatlı Bir Sürpriz!

Haber 5
Yayınlama: 20 Nisan 2024 Cumartesi 13:00 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Tansel Balcı

Jalemtur sahibi, turizmci, Ayvalık Belediyesi Meclis Üyesi ve Deniz Ticaret Odası yönetim kurulu üyesi Ali Jale, Yunanistan Başbakanı Kiriakos Miçotakis ile Midilli Limanı'nda tatlı bir sürprizle karşılaştı. Miçotakis ile sohbet ederek iyi niyet elçisi olma fırsatı bulan Jale, dostluk köprüleri kurmaya devam edeceklerini belirtti.

Ali Jale ve Miçotakis Buluşması: Turizmci Ali Jale'ye Midilli Limanında Tatlı Bir Sürpriz!

Jalemtur sahibi ve turizmci Ali Jale, Yunanistan Başbakanı Kiriakos Miçotakis ile Ayvalık-Midilli arasında tatlı bir sürpriz buluşmaya imza attı. Jale ve Miçotakis arasında dostluk köprülerini güçlendirecek bir buluşma gerçekleşti. Jale'nin duygusal paylaşımları ve iyi niyet elçiliği ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Jalemtur sahibi, turizmci, Ayvalık Belediyesi Meclis Üyesi  ve Deniz Ticaret Odası yönetim kurulu üyesi Ali Jale, Midilli Limanı’nda tatlı bir sürprizle karşılaştı.

YUNANİSTAN (İGFA) - Yunanistan Başbakanı Kiriakos Miçotakis ile tanışma ve kısa süreli de olsa sohbet etme fırsatı bulan Ali Jale, "Çok içten ve samimi bu sohbet ve karşılama için teşekkür ederiz. Kendisinin de belirttiği gibi biz hep iki ülke arasında dostluk köprüleri kurmaya çalıştık ve bundan sonra da çalışacağız" dedi.

Ayvalık-Midilli arasındaki bağı güçlendirerek halklar arasında bir nevi iyi niyet elçisi olacaklarını dile getiren Ali Jale, "Çünkü biz Venizelos’un Nobel Barış Ödülü'ne aday gösterdiği Atatürk’ün dediği gibi 'Yurtta Sulh Cihanda Sulh' ilkesini benimsemiş insanlarız" diye duygularını dile getirdi.

Ayvalık Belediyesi Meclis Üyesi ve Deniz Ticaret Odası yönetim kurulu üyesi Ali Jale, Yunanistan Başbakanı Miçotakis ile tatlı bir buluşmaya imza attı. Dostluk köprüleri kuran Jale, Ayvalık-Midilli arasındaki ilişkilerin güçlenmesine katkıda bulunmayı hedefliyor. Miçotakis'in samimi karşılama ve sohbete teşekkür eden Jale, gelecekte de iki ülke arasında dostluk çalışmalarını sürdüreceğini vurguladı.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
akülü vidalama