DOLAR 32.23 ₺
EURO 34.66 ₺
STERLIN 40.31 ₺
ALTIN 2,396.66 ₺
BTC 61,397.82 $
ETH 2,984.15 $
BİST 10,255.86

AK Partili Belediye Başkan Adayına Kimliği Belirsiz Kişilerden Saldırı!

HaberYerelErzurum 8
Yayınlama: 23 Mart 2024 Cumartesi 09:44 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Tansel Balcı

Erzurum’un Horasan İlçesinde AK Parti'nin belediye başkan adayı Recep Karataş ve ailesi, kimliği belirsiz kişilerin saldırısına uğradı. Tekme tokatlı saldırı sonrasında polis ekipleri müdahalede bulunarak olaya müdahale etti ve kaçmaya çalışan saldırganları gözaltına aldı. Saldırıya ilişkin soruşturma ise devam ediyor.

AK Partili Belediye Başkan Adayına Kimliği Belirsiz Kişilerden Saldırı!

Erzurum'un Horasan İlçesinde gerçekleşen şok edici olay! AK Parti'nin belediye başkan adayı Recep Karataş'a ve ailesine kimliği belirsiz kişilerin saldırısı kınandı. Polis ekiplerinin müdahalesi sonucunda saldırganlar gözaltına alındı, soruşturma devam ediyor.

AK Parti'nin Horasan Belediye Başkan adayı Recep Karataş ve ailesi kimliği belirsiz kişilerin saldırısına uğradı.

ERZURUM (İGFA) - Erzurum’un Horasan İlçesinde AK Parti tarafından belediye başkan adayı olarak gösterilen Recep Karataş dün akşam saatlerinde ailesi ile birlikte kimliği belirsiz kişilerin saldırısına uğradı.

Tekme tokatlı saldırının ardıdan olay yerine gelen polis ekipleri havaya uyarı ateşi açtı. Uyarı ateşinin açılmasının ardından kaçmaya çalışan iki kişi gözaltına aldı. Saldırı ile ilgili soruşturma sürdürülüyor.

AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu konuya ilişkin yaptığı sosyal medya paylaşımında “Seçim çalışmaları esnasında, Belediye Başkan Adayımız Sayın Recep Karataş'a, ailesine, teşkilat mensuplarımıza yapılan menfur saldırı girişimini şiddetle kınıyorum. Seçim çalışmalarında tüm adaylarımızın itidali olmaya çağırıyor ve sükûnete davet ediyorum.” dedi.

Erzurum’a şok edici saldırı! Horasan İlçesi'nde AK Parti'nin belediye başkan adayı Recep Karataş ve ailesine yönelik yapılan saldırı olayı, kınanması gereken bir vakadır. Polis ekiplerinin hızlı müdahalesiyle saldırganlar gözaltına alınmış olsa da, olayın detayları ve saldırının ardındaki sebep henüz netlik kazanmamıştır. AK Parti yetkilileri ve Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu'nun kınama ve çağrılarının yanı sıra, soruşturmanın titizlikle yürütülerek adaletin sağlanması beklenmektedir.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
akülü vidalama