DOLAR 32.25 ₺
EURO 34.69 ₺
STERLIN 40.28 ₺
ALTIN 2,396.83 ₺
BTC 61,179.83 $
ETH 2,975.84 $
BİST 10,239.17

Adana Yavuzlar Köprüsü'nün Tamamlanması Yaklaşıyor: Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Karalar Denetlemeleri Sürdürüyor

YaşamYerelAdana 4
Yayınlama: 9 Nisan 2024 Salı 11:45 Kaynak: İGF Haber Ajansı Editör: Tansel Balcı

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Yavuzlar Köprüsü'nde sona yaklaşan çalışmaları denetlerken, köprünün Reşatbey, Yavuzlar ve Sinanpaşa mahallelerini birbirine bağlayarak Mustafa Kemal Paşa Bulvarı'nın trafik yükünü hafifleteceğini belirtti. Başkan Karalar seçim sonrası Adana halkına teşekkür ederken, yeni dönemde de hizmetlerin artarak devam edeceğini vurguladı.

Adana Yavuzlar Köprüsü'nün Tamamlanması Yaklaşıyor: Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Karalar Denetlemeleri Sürdürüyor

Adana'da Yavuzlar Köprüsü'nün tamamlanması yolunda büyük adımlar atılırken, Belediye Başkanı Zeydan Karalar denetlemeleri bizzat gerçekleştiriyor. Köprünün tamamlanmasıyla birlikte Adana trafiği rahat bir nefes alacak!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, ikinci döneminde de sabahın erken saatlerinden itibaren çalışıyor.

ADANA (İGFA) - Yavuzlar Köprüsü’nde sona yaklaşan çalışmaları denetleyen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, “Köprümüz tamamlandığında Reşatbey, Yavuzlar ve Sinanpaşa mahalleleri birbirine bağlanırken, Mustafa Kemal Paşa Bulvarı'nın da trafik yükü hafifleyecek” dedi.

Başkan Zeydan Karalar şunları söyledi: “Seçimi geride bıraktık, Adana halkına sonsuz teşekkür ediyorum. 5 yıl daha hemşehrilerime hizmet edecek olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Sabahın erken saatlerinde işimizin başındayız. Halkımıza çok daha fazla hizmet ettiğimiz, çok verimli bir 5 yıl geçirmeyi planlıyoruz.”

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın önderliğinde Yavuzlar Köprüsü projesi hızla ilerliyor. Köprünün tamamlanmasıyla birlikte şehrin ulaşım sorununa çözüm getirilerek mahalleler arası bağlantı güçlendirilecek. Yapılan denetlemelerle projenin öngörülen zamanda tamamlanması hedefleniyor.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
akülü vidalama